ממשיכים בנצחונות – 0:2 על הפועל תל אביב
מכבי נתניה המשיכה במסע המרשימה שלה והשיגה בשבת ניצחון חשוב 0:2 על הפועל תל אביב באיצטדיון מרים. זהו הניצחון השני ברציפות לאחר הניצחון הגדול על מכבי חיפה, והרביעי בחמישת המשחקים האחרונים – הישג מרשים מול שתי קבוצות מהגדולות במדינה! הניצחון מצמצם את הפער מהאדומים לנקודה אחת בלבד. המחצית הראשונה היתה בשליטת הפועל תוך שעומר ניראון השוער מפגין יכולת מצויינת. עם פתיחת המחצית השנייה ביצע המאמן יוסי אבוקסיס חילוף משולש : דניס קוליקוב, מקסים פלקושצ'נקו וווילסון האריס נכנסו למגרש והעניקו רוח גבית חדשה. ההחלטה הוכיחה את עצמה כנכונה.
רגע המפנה במשחק הגיע בדקה ה-68: מאיימבו עשה עבירה קשה על ווילסון האריס. השופט אביב קליין לא היסס, הוציא צהוב שני ואדום לבלם הצרפתי של הפועל תל אביב. מאיימבו הורחק והאדומים נשארו עם עשרה שחקנים.
שלוש דקות בלבד לאחר ההרחקה, וזה כל מה שלקח למאור לוי להעניש. בישול מושלם של כרם ג'אבר מימין מצא את לוי, שבנגיעה אחת שלח את הכדור פנימה. 0:1 וההתקפה נפתחה! מאותו רגע, הייתה רק קבוצה אחת על המגרש.
לקראת הסיום הוחלף לוי על ידי עמרי שמיר, והמחליף הצעיר קינח בסגנון. טעות בהגנה של האורחת, שמיר ניצל בתבונה, חדר לרחבה והקפיץ מעל אסף צור. 0:2 ושער בכורה בליגת העל לקשר המבטיח!
🔜 המשחק הבא: יום ראשון, 20:15, הפועל עירוני קרית שמונה (חוץ), איצטדיון מרים בנתניה